úterý 7. března 2017

Recenze na pleťovou masku Blackhead Steam Balm od Sephory

Ahoj,
dnes tu mám pro vás recenzi na pleťovou masku opět ze Sephory. Dnes je to zase z řady Egg Pore - Blackhead Steam Balm od Sephory.
Pleťová maska je má opět tvar vajíčka, jako maska Tightening Cooling Pack, na kterou jsem dělala recenzi minulý měsíc. Jedná se o hřejivou pleťovou masku, která by měla pomoci v boji proti černým tečkám.
Od obou masek jsem čekala trošku víc ..
Maska má texturu gelu, tudíž ani ne tekutou ani ne úplně tuhou. Na navlhčenou pokožku se krásně nanáší a poté cítíte, jak maska na obličeji hřeje. Je třeba ji masírovat na nejproblematičtějších místech cca 3-5 minut, poté zbělá a vypadá jako mýdlo. A to je znamení, že ji můžete teplejší vodou z pleti smýt. Maska by se měla používat cca 1-2×/týden.
Díky hřejivému efektu by se vaše póry měly otevřít a tím je odstranění nečistot, černých, teček, mastnoty a odumřelých buněk z pleti jednodušší. Maska by zároveň díky svému složení ze skořápek a vinného octa měla omezit přebytečné dehydrataci a zároveň by měla pokožku do hloubky vyživit.
Masku jsem používala cca 3× dohromady a nemohu říct, že je to super zázrak. Pleť jsem měla viditelně vyživenou, nevypadala unaveně, ale co se týče nečistot a černých teček na pleti, tam velký rozdíl vidět nebyl. Masku ještě párkrát vyzkouším a dám ji šanci, je rozhodně lepší, než Tightening Cooling Pack od Sephory, kterou jsem zkoušela minule.
Upřímně čekala jsem od toho mnohem více. Obal je sice lákavý, cena relativně vysoká, ale výsledek průměrný. A vzhledem k tomu, že maska nebyla nejlevnější, příště už si ji spíše nekoupím.

Koupě: Sephora
Cena: 390 Kč
Hodnocení: 2,5/5

Schválně mi napište vaše názory a postřehy po použití, protože jsem zvědavá :)

1 komentář:

  1. Teda, za tu cenu podle tvého popisu asi nic moc. Tak uvidíš, třeba ještě překvapí po delším používání.

    blog Days of Daysy
    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovědětVymazat