středa 12. října 2016

Recenze sprej na vlasy Gliss kur

Ahoj,
dnes jsem tu s recenzí na vlasový sprej od Gliss kur. Spreje od Gliss kur používám již několikátým rokem a jsem spokojená. Nejdříve jsem používala sprej na na zničené vlasy, s olejem a keratinem, teď používám spíše na suché vlasy. 
Můj největší problém byl ten, že mé vlasy jsou lehce vlnité a snadno se zacuchají, jak během dne, tak hlavně po umytí. Potřebovala jsem tudíž nějaký sprej, který by mi pomohl k snadnějšímu rozčesávání a bez bolesti. Dříve jsem po umytí vlasy rozčesávala 30 minut a polovinu vlasů jsem si vyrvala, se sprejem to jde lehce!
Sprej používám vždy po umytí vlasů ke snadnějšímu a rychlejšímu rozčesávání a někdy i během dne, když se vrátím domů a vlasy mám trošku zacuchané. Díky obsahu složek ve spreji mám vlasy po použití jemnější, netřepí se mi tolik konečky, sprej vlasy nemastí a nijak zvlášť nezatěžuje. A ty spreje, které jsem vyzkoušela, měly nádhernou svěží vůni a po použití mi vlasy dost voněly.
Cena za sprej je okolo 100 Kč, což mi přijde adekvátní za 200 ml. Mě osobně sprej vydrží cca 4 měsíce (přes léto sprej používám více, takže zhruba 3 měsíce).

Koupě: ve všech dostupných drogeriích, popř. na internetu
Cena: do 100 Kč (ale dost často seženete i ve slevách za nižší cenu)
Hodnocení: 5/5

3 komentáře:

  1. Přesně tenhle používám už asi rok také, na rozčesání úžasné, vlasy jsou jemnější a hezky voní. Když třeba někam jedu a neberu si sprej s sebou, rozdíl je poznat.
    x
    www.introvertnisvet.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Sprej se používala dříve, když jsem měla ještě dlouhé vlasy, vážně mi vyhovoval. Nicméně jsem se nechala ostříhat a přešla jsem na oleje na vlasy. Možná mi sednou více jak sprej :)

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten máme doma. :) Já ho teda moc nepoužívám, jelikož se mi vlasy takřka necuchají, ačkoliv po něm vypdají trochu líp. Ale sestra má hodně jemné vlasy a cuchají se jí pořád, tenhle sprej si taky vychvaluje. :)

    OdpovědětVymazat