neděle 31. ledna 2016

Recenze Pudr Rimmel Stay Matte

Mám tu pro Vás další recenzi a tentokrát je to na pudr od Rimmel Stay Matte. Tento pudr používám strašně dlouho a jsem s ním docela spokojená!
Jsem docela bledule :) a proto mám s výběrem pudrů a makeupů docela problém. Nicméně tento pudr od Rimmelu má skvělé odstíny i pro ne úplně opálenou pleť :) (já mám konkrétně odstín 004) a musím uznat, že na pleti vypadá přirozeně. Pleť sjednotí, netvoří žádné nánosy ani mapy. Pro zapudrování makeupu nebo jen BB krému je určitě dostačující a nijak zbytečně nepráší. Pudr je primárně určen pro smíšenou a mastnou pleť a slibuje matnou pleť až na 12 hodin. Mě osobně 12 hodin určitě nevydrží, ale těch 6-8 hodin ano a krásně po tuto dobu matuje. Navíc příjemná parfemace je velkým plusem :).
Balení je trošku nepraktické, protože při každém koupeném kusu se mi poté nějaký záhadným způsobem rozlomí vrchní kryt a pudr se mi poté drolí :( což je dost nepraktické a do kabelky není vhodné. Trošku mi také vadí, že v balení není houbička a zrcátko, protože mně osobně by se určite hodily.

Sečteno a podrtrženo - za relativně nízkou cenu hodně muziky :) a pokud narazíte ještě na nějaké slevy, je to ještě lepší!


Koupě: v dostupných drogeriích (DM, Rossmann ...), popř. na internetu
Cena: záleží u jakého prodejce nakupujete, ale v kamenných prodejnách to je cca 90 - 110 Kč, na internetu 50 - 70 Kč
Hodnocení: 4/5  (kvůli balení bez zrcátka, houbičky a následnému drolení)



5 komentářů:

  1. Já se v tom bjůty odvětví moc nevyznám, ale myslím, že jiný než tenhle pudr jsem ani neměla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak myslím, že mám túto istú značku akurát svetlejší :D Veľmi ho ohodnotiť neviem, lebo keďže mám suchú pleť nepoužívam púder často ale určite som na ňom zatiaľ nepostrehla žiadne extra nevýhody takže vcelku súhlasím s recenziou.
    No a ja už tiež dávno nemám 15 ale Disney filmy sú moja srdcovka :D
    http://janeismystery.blogspot.sk/ a http://willieho-skaza.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. ten pudr je úplně úžasný.. :) taky jsem ho používala.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle pudr naprosto miluju:D. Je skvělý:)!
    mimochodem já přešla z blogu na youtube a sama jsem tyhle komentáře vždycky nesnášela, ale budu ráda za každou podboru na začátku..ať jde o shlédnutí, líke či odběr nebo dokonce sdílení - https://www.youtube.com/watch?v=BJ7_hHSXwZs . Děkuju <3

    OdpovědětVymazat
  5. Co by Japonky daly za to aby mohly být bledule. :)

    OdpovědětVymazat