čtvrtek 28. dubna 2016

Recenze Body Milk Dove - Essential Nourishment

Čauky!

Tak jsem tu opět s další recenzí :) tentokrát to je recenze na tělové mléko od Dove (Essential Nourishment). Od Dove jsem měla a mám mnoho produktů a nikdy mě nezklamaly.
Tento krém jsem dostala na Vánoce a jsem s ním moc spokojená. Používám ho skoro každý den :)
Toto tělové mléko je určeno převážně pro suchou pokožku. Já mám v určitém období pokožku na těle velmi suchou, což vyžaduje zvláštní péči a toto tělové mléko mi moc pomáhá. Není tolik mastné a nezanechává pocit ulepenosti, a při tom moji suchou pokožku krásně vyživí, hydratuje a po použití je pokožka hebká a vláčná na dotek.
Mléko mi zpočátku přislo dost hutné, proto jsem si myslela, že ho budu používat jen na nohy. Ale poté jsem ho zkusila na celé tělo a krásně se do mé pokožky "vpilo". Nicméně tím, že má hustší konzistenci, tak ho nepoužívám přes léto. Ale krásně se roztírá a voní jemně typickou vůní Dove.
Takže pokud přemýšlíte o koupi, myslím, že nemáte proč váhat :)
Koupě: ve všech dostupných drogeriích, popř. na internetu
Cena: do 100 Kč
Hodnocení: 5/5

2 komentáře:

  1. Já nevím proč, ale mě prostě nikdy výrobky od Dove nevoní. Nebo jak bych to řekla...prostě ne že by mi smrděly, ale ta vůně není pro mě. Navíc mi přijde, že Dove je kosmetika spíše pro starší ženy, ale třeba to tak mám jenom já.:)

    Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to taková specifická vůně, mě osobně nevadí, ale znám mnoho lidí, kterým taktéž nevoní :)

      Vymazat