středa 6. ledna 2016

Recenze na černou pleťovou masku (Pilaten)

Ahoj,
před nějakým časem jsem si již poněkolikáté objednala černou pleťovou masku (Pilaten) a ráda bych vám o ní dala kratičké info.
Objednávala jsem ji z www.ebay.com, což je webovka podobná Aliexpressu, ale jistě obě dvě dobře znáte, že? Dodací doba byla okolo 3 týdnů a pošta byla do ČR zcela zdarma.
Četla jsem mnoho recenzí a viděla i několik videí na youtube o téhle masce a většina z nich byla pozitivní, takže jsem jí chtěla vyzkoušet i já. Problém je, že si nemůžete koupit jen 1 pytlíček (1ks na 1 použití), minimální počet k objednávce jsem našla 5, takže jsem si objednala rovnou 5 ks (edit - našla jsem později asi 3 nabídky na koupi jen 1 ks, ale vyšly dost draho). Tedy ideální pro více kamarádek nebo rodinu, kde je více žen a můžete se všichni podělit :). Jeden pytlíček je 6 gramů, což je akorát na jedno použití masky na celý obličej. Na krabičce, ve které mi masky přišlo bylo psáno, že je jedná o 100 % přírodní produkt.


Sutruktura masky je potekutá (něco jako krém), barvu má sytě černou a po zhruba 15-20 minutách aplikace maska na obličeji ztvrdne a vy ani nemůžete mluvit :D. V tomto čase je třeba masku z obličeje sloupnout. Kdo má citlivý obličej, tak ho to možná bude trošku bolet, ale není to nic hrozného, co by se nedalo přežít. 
Maska podle diskuzí a recenzí by měla odstranit černé tečky, akné, odukmřelé buňky a to vše díky svému složení z uhlí z bambusu, extrakt z ovsa, grapefruitu, rizmarýnu, měsíčku, citronovou kůru a vitamíny A, E, B5. Taky dost depiluje obličej, takže buďte připravení. Musím se přiznat, že většina černých teček byla odstraněna z mého obličeje díky pravidělnému používání této masky. Pokud se mrknete na masku, až ji z obličeje sloupnete, můžete vidět nečistoty, které byly odstraněny z vašeho obličeje a to je super pocit! :)
Tato maska by se měla používat pravidelně 1-2× do týdne, časteji ne! 
Masku rozhodně doporučuji protože jsem nezaznamenala při použití jediný negativ (možná tak doba dodání, ale kdo zná ebay a aliexpress, pochopí).

Odkaz ke koupi: objednala jsem zde (Mineral Mud Nose Pilaten Cleansing Blackhead Removal Cleaner Membrane Mask)
Cena: $1.39/5 ks + poštovné zdarma
Doba dodání: 3 týdny ( 15.9.- 5. 10.)
Hodnocení: 5/5



6 komentářů:

  1. Konečně je tu někdo kdo mi to může doporučit po vlastnízkušenosti. Mam v plánu, že si je taky objednáám tak alespon vim že to k něčemu je:)

    veruworld.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto chci už delší dobu, ale stále jsem si ji neobjednala. Až budu objednávat z ebay, tak si ji koupím :-)
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíc mě samozřejmě baví a černá barva! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Taky ji zkouším, mrkni i na moji recenzi
    http://blogbeautybyk.blogspot.cz/2016/02/alixpress-tipy-maska-na-oblicej.html

    OdpovědětVymazat
  5. Asi si ji taky objednám, už jsem na ni na netu narazila hodněkrát. Sice mám pleť dobrou a nemůžu si stěžovat, ale občas se prostě najde týden, kdy se mi splaší a tohle by se mi hodilo.

    OdpovědětVymazat
  6. Já ji kupuju tady: https://www.essentino.cz/produkty/pletova-maska-pilaten-na-cerne-tecky-19568/p a fakt pomáhá :)

    OdpovědětVymazat