sobota 23. ledna 2016

Recence Barevná Mikina Adidas

Ahoj!

Nedávno jsem si objednávala krásnou barevnou mikinu Adidas. A jelikož ani v ČR jsem ji ani v kamenných obchodech nenašla, objednávala jsem si ji přes Aliexpress.
Mikinu jsem objednávala okolo Silvestra a dorazila mi ze zahraničí za 14 dní, což je super! :)
Má tmavě šedou barvu a ve předu má pestrobarevný potisk s nápisem Adidas. Na zádech je jednobarevná (tmavě šedá). Má dvě kapsy na bocích.
Mikina vypadá přesně jako na obrázku prodejce, což mě dost potěšilo - ono když nakupujete přes Internet, nikdy nevíte, co vám přijde :). Velikost taktéž odpovídá tabulce od prodejce, tudíž mikča je mi akorát (objednávala jsem M, běžn nosím S). Mikinu jsem hned, co mi přišla, hodila do pračky, nepouští a ani se nijak nesrazila. Je z pevného materiálu, který nijak nekouše a je příjemná na dotek.
Jediný mínus mikiny vidím v tom, že je jen taková lehčí a tenší, tudíž je nositelná jen při teplejším počasí na jaře nebo v létě.
Koupě: koupila jsem tady (2016 Gagaopt Autumn Winter Galaxy Print Punk Women Hoodies New Fashion Letter Coat Pocket Digital Print Hooded Pullowers) ale odkaz dnes již nefunguje :(

Cena: $ 21.99 (pošta byla zdarma)
Doba dodání: 2 týdny (objednáno 30. 12., přišlo 13. 1.)
Hodnocení: 4/5 - toto hodnocení dávám proto, protože mikina je taková tenší > je to spíše "tričko" na léto s kapucou

2 komentáře:

  1. Už jsem o objednávce z aliexpresu uvažovala, některé věci tam nevypadají špatně :-) Ale já než si něco vyberu, tak je to vždycky na dlouho :-D

    OdpovědětVymazat
  2. hmmm, dobrý nápad, nenapadlo by mě, že je z aliexpressu :-) Z aliexpressu mám zatím jen samé serepetičky - věci do vlasů, kancelářské a školní potřeby, kosmetické vychytávky, z oblečení jenom šátek.

    OdpovědětVymazat